Fine Dining Večer Tusculum 26.3.2025
Přijďte si 26. března užít jedinečný fine dining večer pod vedením Kamila Krauzeho za Tusculum a Tomáše Pfeffera za Culinary KV. O pečlivě vybraná vína se postará západočeský vinař Pavel Vetengl. Nechte se unést mistrovstvím moderní gastronomie v prostředí, kde se snoubí tradice s inovací.
Amuse bouche
CANDÁT, OKURKA, KŘEN Pinot Grigio, Alto Adige, Cantina Valle Isarco, Itálie
BAŽANTÍ CONSOMÉ, RAVIOLA, KAPUSTA Sylvaner Reserve, Alsace, Wunsch & Mann, Francie
ARANCHINA, DÝNĚ, POMERANČ, RICOTTA Éphémére Rosé, Provence, Cave de Bonnieux, Francie
PERLIČKA, FOIE GRAS, BRIOŠKA, JABLKA, PEKANY Riesling Grand Cru Hengst, Alsace, Wunsch & Mann, Francie
JELEN, OSTUŽINA, KADEŘÁVEK, RAKYTNÍK, BOROVICOVÝ OLEJ Châteauneuf-du-Pape, Domaine de la Côte de l’Ange, Côte de Rhone, Francie
ČOKOLÁDA, PISTÁCIE, MATCHA Primitivo Regula Magistri, Puglia, Terrecarsiche, Itálie
PETIT FOUR
26. března 2025, Start 18:00
|
Cena: 3 500 Kč / osoba
Rezervace pouze telefonicky:
+420 739 541 120