[:cs]XX. Grand Restaurant Festival [:]

[:cs]XX. Grand Restaurant Festival [:]

[:cs]Malé ohlédnutí za právě proběhlým Grand restaurant festivalem. Šéfkuchaři 93 prestižních restaurací z jubilejního XX. vydání Maurerova výběru Grand Restaurant nabídli ve 40 městech zvýhodněné degustace v kategoriích Gastronaut, Terroir a Inspirace. Festival navštívilo 32.430 hostů. První účast  naší restaurace se šéfkuchařem Pavlem Provázkem byla velmi úspěšná. Když vynecháme největší města s tradičně nejvyšším zájmem Prahu, Brno a Ostravu,  umístili jsme se na předních pozicích.  Více degustací měly pouze restaurace Chateau Mcely Piano Nobile s šéfkuchařem Janem Štěrbou (Mčely),  Miura hotel s šéfkuchařem Michalem Gothem (Čeladná), Genius Loci s šéfkuchařem Radkem Šubrtem (Žebrák), Cvilín hotel (Krnov), Atmosphere s šéfkuchařem Romanem Loubalem (Olomouc). Děkujeme za vaši účast a přízeň.Tým Tusculum.

V Praze  nejvíce degustací měla restaurace Midtown Grill v hotelu Marriott s šéfkuchařem Janem Wiesnerem. V Brně  nejvíce hostů přišlo do restaurace Forhaus s šéfkuchařem Vlastimilem Prchalem. V Ostravě  nejvyšší návštěvnost měla restaurace Buena Vista v hotelu Best Western Vista pod vedením šéfkuchaře Cherifa Oudjehani.

logo_GRF

[:]