Sezónní menu

[:cs]

 PRVNÍ CHODY

Kozí sýr, pyré z červené řepy, ořechy 180 Kč

Gyoza knedlíčky s kachnou, karamelizované zelí 190 Kč

Polévka dle denní nabídky 95 Kč

 

DRUHÉ CHODY

Tortelliny s uzenou makrelou, dashi, tapioka 250 Kč

Candát, kapusta, Fava fazole, krutony 350 Kč

Jelení hřbet, dýňová omáčka, kapustička, rakytník 550 Kč

Hovězí s houbovou omáčkou, karlovarský knedlík 290 Kč

 

TŘETÍ CHODY

Čokoláda, smetana, vanilka, slaný karamel 120 Kč

Jahodová zmrzlina a sorbet 120 Kč

Výběr sýrů z okolních farem, hruška, ořechy, meruňková marmeláda 190 Kč

 

DEGUSTAČNÍ MENU

Amuse bouche

Kozí sýr, pyré z červené řepy, ořechy 

  Riesling Trocken, Weingut Meulenhoff

  Nealko Rozmarýn

Tortelliny s uzenou makrelou, dashi, tapioka

  Cuvée Beton Savignon – Pálava vinařství Mádl 2017

  Nealko Šalvěj

Jelení hřbet, dýňová omáčka, kapustička, rakytník

∙ Frankovka, Pozdní sběr, Vinařství Mádl 2015

  Nealko Zázvor, skořice, badyán

Č okoláda, smetana, vanilka, slaný karamel

∙ Meulenhof, Erdener Treppchen, Riesling Spätlese 2016

∙ Nealko Brusinkový punč

Petit four

 

DEGUSTAČNÍ MENU 790 KČ

  VINNÉ PÁROVÁNÍ 550 KČ

  NEALKO PÁROVÁNÍ 220 KČ

 

INFORMACE O DENNÍ NABÍDCE DOSTANETE V RESTAURACI.

 

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha restaurace zákazníkovi na vyžádání

.

 

                        [:en]

FIRST COURSES

Goat cheese, beetroot puree, nuts 180 CZK

Gyoza dumplings with duck, caramelized cabbage 190 CZK

Soup of the day 95 CZK

 

SECOND COURSES

Tortellini with smoked mackerel, dashi, tapioca 220 CZK

Zander, cabbage, fava beans, croutons 350 CZK

Venison loin, pumpkin sauce, brussels sprout, sea buckthorn 550 CZK

Beef with mushroom sauce, Carlsbad dumplings 290 CZK

 

THIRD COURSES

Chocolate, cream, vanilla, salted caramel 120 Kč

Strawberry ice cream and sorbet 120 CZK

Selection of cheeses from farms, pear, nuts, apricot jam 190 CZK

 

TASTING MENU

Amuse bouche

Goat cheese, beetroot puree, nuts

Riesling Trocken, Weingut Meulenhoff

  Non-alcoholic Rosemary

Tortellini with smoked mackerel, dashi, tapioca

  Cuvée Beton Savignon – Pálava winery Mádl 2017

  Non-alcoholic Sage

Venison loin, pumpkin sauce, cabbage, sea buckthorn

∙ Frankovka, Pozdní sběr, Vinařství Mádl 2015

  Non-alcoholic Ginger, Cinnamon, Star Anise

Chocolate, cream, vanilla, salted caramel

∙ Meulenhof, Erdener Treppchen, Riesling Spätlese 2016

∙ Non-alcoholic Cranberry punch

Petit four

 

TASTING MENU 790 CZK

  WINE PAIRING 550 CZK

  NON-ALCOHOLIC PAIRING 220 CZK

[:ru]

FIRST COURSES

Goat cheese, beetroot puree, nuts 180 CZK

Gyoza dumplings with duck, caramelized cabbage 190 CZK

Soup of the day 95 CZK

 

SECOND COURSES

Tortellini with smoked mackerel, dashi, tapioca 220 CZK

Zander, cabbage, fava beans, croutons 350 CZK

Venison loin, pumpkin sauce, brussels sprout, sea buckthorn 550 CZK

Beef with mushroom sauce, Carlsbad dumplings 290 CZK

 

THIRD COURSES

Chocolate, cream, vanilla, salted caramel 120 Kč

Strawberry ice cream and sorbet 120 CZK

Selection of cheeses from farms, pear, nuts, apricot jam 190 CZK

 

TASTING MENU

Amuse bouche

Goat cheese, beetroot puree, nuts

Riesling Trocken, Weingut Meulenhoff

  Non-alcoholic Rosemary

Tortellini with smoked mackerel, dashi, tapioca

  Cuvée Beton Savignon – Pálava winery Mádl 2017

  Non-alcoholic Sage

Venison loin, pumpkin sauce, cabbage, sea buckthorn

∙ Frankovka, Pozdní sběr, Vinařství Mádl 2015

  Non-alcoholic Ginger, Cinnamon, Star Anise

Chocolate, cream, vanilla, salted caramel

∙ Meulenhof, Erdener Treppchen, Riesling Spätlese 2016

∙ Non-alcoholic Cranberry punch

Petit four

 

TASTING MENU 790 CZK

  WINE PAIRING 550 CZK

  NON-ALCOHOLIC PAIRING 220 CZK

[:de]

FIRST COURSES

Goat cheese, beetroot puree, nuts 180 CZK

Gyoza dumplings with duck, caramelized cabbage 190 CZK

Soup of the day 95 CZK

 

SECOND COURSES

Tortellini with smoked mackerel, dashi, tapioca 220 CZK

Zander, cabbage, fava beans, croutons 350 CZK

Venison loin, pumpkin sauce, brussels sprout, sea buckthorn 550 CZK

Beef with mushroom sauce, Carlsbad dumplings 290 CZK

 

THIRD COURSES

Chocolate, cream, vanilla, salted caramel 120 Kč

Strawberry ice cream and sorbet 120 CZK

Selection of cheeses from farms, pear, nuts, apricot jam 190 CZK

 

TASTING MENU

Amuse bouche

Goat cheese, beetroot puree, nuts

Riesling Trocken, Weingut Meulenhoff

  Non-alcoholic Rosemary

Tortellini with smoked mackerel, dashi, tapioca

  Cuvée Beton Savignon – Pálava winery Mádl 2017

  Non-alcoholic Sage

Venison loin, pumpkin sauce, cabbage, sea buckthorn

∙ Frankovka, Pozdní sběr, Vinařství Mádl 2015

  Non-alcoholic Ginger, Cinnamon, Star Anise

Chocolate, cream, vanilla, salted caramel

∙ Meulenhof, Erdener Treppchen, Riesling Spätlese 2016

∙ Non-alcoholic Cranberry punch

Petit four

 

TASTING MENU 790 CZK

  WINE PAIRING 550 CZK

  NON-ALCOHOLIC PAIRING 220 CZK

[:]