Restaurace

 

Casual Fine Dining | Seasonal | Local | Farm

Konceptem naší restaurace je zážitková gastronomie v neformální atmosféře. Máme vlastní Farmu. Vaříme ze sezónních, lokálních a farmářských surovin. Snažíme se, aby Vám návštěva restaurace Tusculum utkvěla v paměti jako neobyčejný zážitek. Chceme razit cestu a udávat směr. Pracujeme na detailech a máme exceletní servis. Nemáme velké porce, ale jsou z těch nejkvalitnějších surovin. Jsme autentičtí a kreativní. Hledáme rovnováhu mezi inovací a tradicí. Již staří Římané nazývali Tusculum místem klidu a pohody, teď pro Vás chce tuto pohodu vytvořit náš tým s šéfkuchařem Pavlem Provázkem.

Otevírací doba:

od 12:00 do 23 hodin

 

2021
Ocenění Travellers’ Choice TripAdvisor
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu
Head Chef Pavel Provázek

Restaurant manager Milan Osten

Sous Chef Kamil Krauze
2020
Ocenění Travellers’ Choice TripAdvisor
2. místo food festival Vary Vaří
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu
Nejzajímavější restaurace na večeři z karlovarského kraje podle Lukáše Hejlíka na portálu kudy z nudy
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Vladislav Jandl
Sous Chef Kamil Krauze
2019
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu
Top restaurace v Karlových Varech podle Restaurant guru
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Provázková
2018
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
7. místo v anketě Zlatý kuchař v kategorii volba veřejnosti šéfkuchaře Pavla Provázka
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu

Certifikát Czech Specials

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2017
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
15. nejlepší restaurace v české republice podle Maurerova výběru Grand Restaurant
11. místo v anketě Zlatý kuchař v kategorii volba veřejnosti a 53. místo v hlavní kategorii šéfkuchaře Pavla Provázka

Certifikát Gout de France

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2016

Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2015

Zařazení mezi nejlepší restaurace v české republice podle Maurerova výběru Grand Restaurant

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2014
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2003
Restaurant manager Lenka Hlaváčová (2003-2020)
2000
Rozšíření čajovny na restauraci
Šéfkuchař Martin Veselý (2000-2014)
1997
Založena čajovna Tusculum

Tusculum-Back3-1920

Prohlédnout fotky interieru a jídel ZDE

nebo si

Rezervovat stůl hned

 

[:en]

Casual Fine Dining | Seasonal | Local | Farm

Our restaurant’s concept is to deliver gastronomical experience in a casual atmosphere. We have our own farm. We use seasonal ingredients from local farmers. We hope that your visit of our restaurant Tusculum will stay in your memories forever as an extraordinary event. We would like to be the innovators and the leaders in this field. We work on details and we provide an excellent service. Our portions are not huge but on the other hand they are made of the highest quality ingredients. We are authentic and creative. We seek the balance between innovation and tradition. The old Romans called Tusculum the place of tranquility and peace. The chef Pavel Provázek and his team have a desire to generate the same feeling.

Opening hours:  

from 12:00 to 23:00

2021

Ocenění Travellers’ Choice TripAdvisor

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Milan Osten
Sous Chef Kamil Krauze
2020
Ocenění Travellers’ Choice TripAdvisor
2. místo food festival Vary Vaří
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu
Nejzajímavější restaurace na večeři z karlovarského kraje podle Lukáše Hejlíka na portálu kudy z nudy
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Vladislav Jandl
Sous Chef Kamil Krauze
2019
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu
Top restaurace v Karlových Varech podle Restaurant guru
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Provázková
2018
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
7. místo v anketě Zlatý kuchař v kategorii volba veřejnosti šéfkuchaře Pavla Provázka
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu

Certifikát Czech Specials

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2017
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
15. nejlepší restaurace v české republice podle Maurerova výběru Grand Restaurant
11. místo v anketě Zlatý kuchař v kategorii volba veřejnosti a 53. místo v hlavní kategorii šéfkuchaře Pavla Provázka

Certifikát Gout de France

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2016

Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2015

Zařazení mezi nejlepší restaurace v české republice podle Maurerova výběru Grand Restaurant

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2014
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2003
Restaurant manager Lenka Hlaváčová (2003-2020)
2000
Rozšíření čajovny na restauraci
Šéfkuchař Martin Veselý (2000-2014)
1997
Založena čajovna Tusculum

Tusculum-Back3-1920

[:ru]

Casual Fine Dining | Seasonal | Local | Farm

Философия ресторана – это гастрономическое удовольствие наших гостей в нефомальной атмосфере.

Суть нашей философии – это изысканная кухня, имеющая в своей основе локальные фермерские продукты, которые поступают к нам, в том числе и с нашей собственной фермы.

Наша цель – сделать ваш визит к нам незабываемым, и для этого мы создаём условия и атмосферу.

Мы хотим проложить дорогу и задавать курс.

Мы работаем над каждой деталью и стараемся организовать превосходное обслуживание.

Наши блюда впечатляют не объёмом, а изысканностью ингедиентов.

Мы обладаем национальным колоритом и подходим к нему творчески.

Мы ищем баланс между иновациями и тадициями.

Античный город Тускул, или Тускулум, (лат.Tusculum) ещё  древние римляне считали местом покоя и благоденствия, а сегодня наша команда во главе с шеф-поваром Павлом Провазком старается создать эту обстановку для вас.

Часы работы:

с 12:00 до 23:00

2021

Ocenění Travellers’ Choice TripAdvisor

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Milan Osten
Sous Chef Kamil Krauze
2020
Ocenění Travellers’ Choice TripAdvisor
2. místo food festival Vary Vaří
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu
Nejzajímavější restaurace na večeři z karlovarského kraje podle Lukáše Hejlíka na portálu kudy z nudy
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Vladislav Jandl
Sous Chef Kamil Krauze
2019
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu
Top restaurace v Karlových Varech podle Restaurant guru
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Provázková
2018
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
7. místo v anketě Zlatý kuchař v kategorii volba veřejnosti šéfkuchaře Pavla Provázka
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu

Certifikát Czech Specials

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2017
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
15. nejlepší restaurace v české republice podle Maurerova výběru Grand Restaurant
11. místo v anketě Zlatý kuchař v kategorii volba veřejnosti a 53. místo v hlavní kategorii šéfkuchaře Pavla Provázka

Certifikát Gout de France

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2016

Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2015

Zařazení mezi nejlepší restaurace v české republice podle Maurerova výběru Grand Restaurant

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2014
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2003
Restaurant manager Lenka Hlaváčová (2003-2020)
2000
Rozšíření čajovny na restauraci
Šéfkuchař Martin Veselý (2000-2014)
1997
Založena čajovna Tusculum

Tusculum-Back3-1920

[:de]

Casual Fine Dining | Seasonal | Local | Farm

Das Konzept von unserem Restaurant ist die Erlebnisgastronomie in einer informellen Atmosphäre. Wir kochen aus saisonalen und regionalen Rohstoffen, die wir direkt vom Bauernhof beziehen. Wir haben eine eigene Farm. Wir bemühen uns darum, dass Ihr Besuch in unserem Restaurant Tusculum in Ihrem Gedächtnis als ein besonderer Augenblick bleibt. Wir möchten den Weg ebnen und die Richtung angeben. Wir arbeiten mit Liebe zum Detail und bieten einen exzellenten Service. Unsere Portionen sind nicht groß, aber sie werden aus Rohstoffen bester Qualität zubereitet. Wir sind authentisch und kreativ. Wir suchen ein Gleichgewicht zwischen Innovation und Tradition. Schon die alten Römer nannten den Ort der Ruhe und Behaglichkeit „Tusculum“. Diese Wohlfühlatmosphäre möchte jetzt unser Team mit Chefkoch Pavel Provázek für Sie schaffen.

Öffnungszeiten:

von 18:00 bis 23:00

 

2021

Ocenění Travellers’ Choice TripAdvisor

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Milan Osten
Sous Chef Kamil Krauze
2020
Ocenění Travellers’ Choice TripAdvisor
2. místo food festival Vary Vaří
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu
Nejzajímavější restaurace na večeři z karlovarského kraje podle Lukáše Hejlíka na portálu kudy z nudy
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Vladislav Jandl
Sous Chef Kamil Krauze
2019
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu
Top restaurace v Karlových Varech podle Restaurant guru
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Provázková
2018
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
7. místo v anketě Zlatý kuchař v kategorii volba veřejnosti šéfkuchaře Pavla Provázka
Nejpopulárněší restaurace karlovarského kraje podle rezervačního portálu Restu

Certifikát Czech Specials

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2017
Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor
15. nejlepší restaurace v české republice podle Maurerova výběru Grand Restaurant
11. místo v anketě Zlatý kuchař v kategorii volba veřejnosti a 53. místo v hlavní kategorii šéfkuchaře Pavla Provázka

Certifikát Gout de France

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2016

Certifikát vyjímečnosti TripAdvisor

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2015

Zařazení mezi nejlepší restaurace v české republice podle Maurerova výběru Grand Restaurant

Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2014
Head Chef Pavel Provázek
Restaurant manager Lenka Hlaváčová
2003
Restaurant manager Lenka Hlaváčová (2003-2020)
2000
Rozšíření čajovny na restauraci
Šéfkuchař Martin Veselý (2000-2014)
1997
Založena čajovna Tusculum

Tusculum-Back3-1920

 

[:]