21 června, 2016
Vybrali jsme pro Vás další snadný recept našeho šéfkuchaře. Dodavatel KV Ryby nám vozí pstruhy uzené na bukovém dřevě. Vyzkoušejte náš recept na terinku.
Budeme potřebovat:
- maso 5 uzených pstruhů
- 0,5 l smetany
- sůl
- bílý pepř
- kopr
- citrónovou kůru
- 5 plátků želatiny
Namočíme želatinu do studené vody. Obereme maso pstruhů od kostí a kůže. Zahřejeme smetanu tak, aby se nám v ní rozpustila želatina. V mixéru rozmixujeme rybu, smetanu, sůl, pepř. Na závěr přimícháme nastrouhanou citrónovou kůru a kopr. Necháme vychladnout ve formě. My jsme servírovali s kváskovým chlebem a salátem z rokety, špenátu, hluchavky, lístků červené řepy a květu cukety.