
[:cs]Pop-up menu[:]
[:cs]
Náš šéfkuchař Pavel Provázek oslovil několik známých karlovarských kuchařů k uspořádání společného degustačního menu. Jako první bez váhání nápad přijali Rudolf Špaček (Hotel Salvator), Lukáš Paluska (Carlsbad Plaza) a Magda Betlachová (Bistro Pelant). O této akci s názvem Pop-up menu se postupně odkrývali podrobnosti. Teď už je vše prozrazeno a můžeme vám sdělit všechny informace. Bohužel rezervovat stůl si již nemůžete je plně obsazeno. 12. 5 . 2017 bude naše restaurace otevřena až od 18 hodin pouze pro rezervace Pop-up menu #1. Hudební set k této příležitosti poskládají DJ’s: Špagy a Silent Cut. Pro ty kterým se povedlo včas rezervovat místo připomínáme že je důležité přijít na čas. 1. chod startuje v 18 hodin. Menu a témata zde.
POP-UP MENU #1
Cremant d´Alsace, Wunsch et Mann, Brut
- Hrášek : lusk, pyré, pudr, klíčky „Farma“ ♣
Veltlínské zelené, pozdní sběr 2015, Znovín Znojmo
- Losos, lososový pstruh, ráček, růžová ředkev, wasabi „Tekoucí voda a asie“ ♠
Sauvignon, pozdní sběr´ 2015, Znovín Znojmo
mezichod – Zmrzlina ze smrkových výhonků
- Králík, petržel, kedlubna „Jarní zahrada“ ♦
Pinot Gris 2013, Wunsch et Mann, Alsace
- Pstruh, lila mrkev, hořčice, estragon, černý chléb „Země a voda“ ♦
Chablis 1-er Cru Montmains , Bourgogne
mezichod – Bezinkový sorbet
- Konfitované kachní žaludky, chřest, kváskový chléb s vlašskými ořechy „Tradice“ ♣
André, pozdní sběr 2015, Znovín Znojmo
- Trhané kančí, borůvková omáčka, houbová espuma, pohankový nok, fermentovaná liška, medvědí česnek, červená cibule“Les“ ♥
Terre d´Antan, A.O.C. 2012, Ventoux, Cave de Bonnieux, Provence
- Skořicový koblížek, malinový tvaroh, karamelizovaný špek, písek z bezé, fialky“Vesnice“♥
Riesling, Erdener Treppchen, 2015 Spätlese, Weingut Meulenhof
- Valrhrona lanýž Earl Grey, čokoládová pralinka s kandovaným zázvorem, bílá čokoláda After Eight „Sladký spánek“ ♠
Espresso Manuel, 100% Arabica nebo sypaný čaj Assam
♣ Pavel Provázek | Restaurant Tusculum
♠ Lukáš Paluska | Carlsbad Plaza
♦ Rudolf Špaček | Hotel Salvator
♥ Magda Betlachová | Bistro Pelant
Cena menu 990 Kč
Vinné párování + 450 Kč
web: popupmenu.cz
facebook: facebook.com/popupmenukv
instagram: instagram.com/popupmenu