[:cs]Menu a dodavatelé[:en]Menu and suppliers[:ru]Меню и поставщики[:de]Menu und Lieferanten[:]
[:cs]
V novém měsíčním menu zůstala vitamínová bomba v podobě fermentované zeleniny.
Nejčastěji kvasíme zelí, mrkev, červenou řepu, nově zařadíme i Kimči .
Kapra s hrachem jsme zaměnili za jesetera s polentou a ragů z kořenové zeleniny.
Jelena Siku s šípkovou omáčkou a škubánky jsme nahradili dalším klasickým receptem a to králíkem na hořčici s tymiánem a rýží basmati.
Divočina nám zcela nezmizí, najdete ji na festivalovém menu. Kachní paštika s pomerančem se promění v paštiku z vepřového boku a drůbežích jater.
K dezertům přidáme českou jablkovou žemlovku.
Letos se poprvé zúčastníme Grand restaurant festivalu a nabízíme následující menu:
TERROIR – buďme v rovnováze s přírodou.
Huspenina s šípky, gel z černého jeřábu, křenový a šípkový pudr, domácí okurčička
GASTRONAUT – objevujme nové chutě.
Filátko ze pstruha, raviola s houbami a rybí omáčka z kafírových listů a citrónové trávy
INSPIRACE – ochutnejme tradiční recepty.
Srnčí hřbet a bio vepřový bok, pyré z červeného zelí, chlupatý knedlík a želé z rakytníku.
Dodavatelem vepřového je statek Bor Zeos, čerstvých ryb KV Ryby
a drůbež nám vozí z krušnohorské farmy Zerphyr.
Dodavatelem farmářských sýrů je horský statek Abertamy.
Z naší biofarmy v Mírové v tomto období dovážíme bylinky, římský salát a vejce.
[:en]
Venison and organic pork belly
contractors
[:ru]
Оленина и органические свиная грудинка
Подрядчики
[:de]
Bauunternehmen
[:]