[:cs]Jarní menu Radka Davida[:]

[:cs]Jarní menu Radka Davida[:]

[:cs]

Karlovarská pobočka Asociace kuchařů a cukrářů České republiky pořádala v Restauraci Sweet Orient hotelu Carlsbad Plaza  seminář – Jarní menu Radka Davida. To neuniklo našemu šéfkuchaři Pavlu Provázkovi a tak sdílíme fotky s akce. Lektor Radek David je šéfkuchař restaurace La Veranda-Praha, Babiččina zahrada, La Veranda-Kyjev, síť restaurací Oliva-Kyjev, kapitán kuchařského týmu Czech Culinary Team.

Menu :

Tuňák marinovaný v olivovém oleji, rajčata, bílý chřest a bazalkový krém

Uzené koleno, uzená zakysaná smetana, krutony z kmínového chleba a hrášková polévka

5 minutové vejce, pyré z kerblíku a brambor a černý lanýž

Mořský vlk, pyré z česneku, pečená cibule a mladý špenát

Pečený hovězí pupek, chřest, pastinákové pyré, kroketa plněná slaninou a lanýžová omáčka

Levandulová panna cotta, jahody, marinovaná rebarbora, jahodový želé a limoncello sorbet

DSC_0045

DSC_0047

DSC_0050

DSC_0059

DSC_0063

DSC_0068

[:]