
[:cs]DEGUSTAČNÍ MENU RUDOLFA ŠPAČKA A PAVLA PROVÁZKA[:]
[:cs]
Executiv Chef | Spa Hotel Managment & Head Chef | Tusculum
Trhané hovězí v rýžovém papíru a sušené šunce
Panna cotta z uzeného pstruha, nakládaná hořčice, máslová brioška, ředkvičky
Chřestové cappuccino, smažený chřest v tempuře, slaninový crumble
Holubí prso sous vide, konfitované holubí stehýnko, pyré z medvědího česneku a špenátu, kaštany
Vepřová panenka, vepřové líčko, zelený chřest, zeleninový ramequin
Mražený čokoládový parfait, salát z tropického ovoce
Sorbet ze smrkových výhonků, granátové jablko
Crémant D´Alsace brut | Veltlínské zelené, pozdní sběr | Pinot Printemps, Wunsch et Mann | Nebbiolo d´Alba Lirano Rivetto | Cabernet Sauvignon, pozdní sběr růžové
Smrkové výhonky | Citrón, rozmarýn, med | Bezinky | Červená řepa, jablko | Mošt Louny
MENU 990 KČ | VINNÉ PÁROVÁNÍ 450 KČ | NEALKO PÁROVÁNÍ 150 KČ
22. 6. 2018 | 18:00 | RESTAURANT TUSCULUM | SADOVÁ 31 | KARLOVY VARY | REZERVACE | ONLINE | +420 739 541 120 | +420 739 541 008 | tusculumkv.cz
[:]