[:cs]Culinary 2[:]

[:cs]Culinary 2[:]

[:cs]

Již podruhé jsme měli tu čest, přivítat v naší restauraci špičkového a hlavně michelinského šéfkuchaře Pierra Leotarda. Pierre nás zasvětil do tajů francouzské kuchyně. Pod jeho taktovkou vznikly báječné předkrmy (carpaccio z mušlí svatého Jakuba, mořský vlk s krustou a redukcí z červených paprik, barbajuan s kokosovo-celerovou omáčkou). Hlavní chody (restovaná kachní prsa, ravioly s konfitem z kachních stehen a pomerančový demi glace, jehněčí kotlet, jehněčí plec v křupavém těstě, polenta s gorgonzolou, pstruh na bílém víně, omáčka s artyčoky barigoule). A fantastické dezerty (kosmic citrus, limetkový krém, pusinky a arašídy, fantastik koláč, máta, meloun, maliny). Těšíme se,že se s Vámi budeme moci podělit o naše získané zkušenosti. Do nového jarního menu zařadíme některý z uvedených receptů upravený tak, aby zapadl do našeho konceptu “ lokálně, sezónně a z farmy „. Tusculum

Není hanbou něco neumět, ale je hanbou, nechtít se ničemu učit.

pierreleotard pavelprovazek

[:]