30 let svobody⎜Upgrade retro⎜Pop up menu #6

30 let svobody⎜Upgrade retro⎜Pop up menu #6

K 30. letému výročí sametové revoluce jsme přichystali 16. 11. 2019 další pop up v restauraci Tusculum. Podávali se typická česká jídla a nápoje té doby, ale v upgradovaných verzích. Dress code a hudební kulisa byla ve stylu 80. let. Svou kreativitou přispěli Pavel Provázek, Magda Nováková, Kamil Krauze a Milan Osten. Dále děkujeme Denise Beránkové, Janu Mullerovi, Karlovi Egyházimu, Adamovi Provázkovi a Lence Provázkové z týmu v Tusculu.

  1. Zelená: Sorbet
  2. Šunková rolka: Pražská šunka, tvaroh, křen,  špenát, kouř z švestkového dřeva
  3. Limo: Malinovka s květy
  4. Rybí salát: Slaneček, jablka, chipsy z lososa a lněného semínka, pletýnka
  5. Vitacit: Soda, pomeranč, suchý led
  6. Smažák: Raclette, brambory s odpalovaným těstem, sýrová pěna, chipsy z parmezánu, kapary
  7. Vepřo.knedlo-zelo: Vepřový bůček, šalotkové zelí, redukce z bílého zelí, škvarky
  8. Pivo Karel
  9. Svíčková: Telecí svíčková, hovězí loupaná plec, sponge, zeleninové pyré, svíčková pěna, divoké brusinky, citrónové pyré
  10. Rum s kofolou: Zauzený bílý rum, yogi, med, citron
  11. Švestkové knedlíky: Tvarohové knedlíčky, povidlová omáčka, makový crumble, maková pusinka, gel z arónie
  12. Víděň
  13. Větrník

[:en]

K 30. letému výročí sametové revoluce jsme přichystali 16. 11. 2019 další pop up v restauraci Tusculum. Podávali se typická česká jídla a nápoje té doby, ale v upgradovaných verzích. Dress code a hudební kulisa byla ve stylu 80. let. Svou kreativitou přispěli Pavel Provázek, Magda Nováková, Kamil Krauze a Milan Osten. Dále děkujeme Denise Beránkové, Janu Mullerovi, Karlovi Egyházimu, Adamovi Provázkovi a Lence Provázkové z týmu v Tusculu.

[:ru]

K 30. letému výročí sametové revoluce jsme přichystali 16. 11. 2019 další pop up v restauraci Tusculum. Podávali se typická česká jídla a nápoje té doby, ale v upgradovaných verzích. Dress code a hudební kulisa byla ve stylu 80. let. Svou kreativitou přispěli Pavel Provázek, Magda Nováková, Kamil Krauze a Milan Osten. Dále děkujeme Denise Beránkové, Janu Mullerovi, Karlovi Egyházimu, Adamovi Provázkovi a Lence Provázkové z týmu v Tusculu.

[:de]

K 30. letému výročí sametové revoluce jsme přichystali 16. 11. 2019 další pop up v restauraci Tusculum. Podávali se typická česká jídla a nápoje té doby, ale v upgradovaných verzích. Dress code a hudební kulisa byla ve stylu 80. let. Svou kreativitou přispěli Pavel Provázek, Magda Nováková, Kamil Krauze a Milan Osten. Dále děkujeme Denise Beránkové, Janu Mullerovi, Karlovi Egyházimu, Adamovi Provázkovi a Lence Provázkové z týmu v Tusculu.