10 chodů zážitkové večeře s Kateřinou Trenkovou a Pavlem Provázkem
Sobotní večeře s rakouskou šéfkuchařkou měla velký úspěch. Nejen že je Kateřina opravdový profík, je zároveň i velice milá, komunikativní a hodně vtipná. Pozorovat ji jak skvěle diriguje svůj zmenšený tým kuchařů byl opravdu nevšední zážitek. Jídla byla precizně prezentována a skvěle chutnala. Díky Káťo, bylo nám potěšení s tebou spolupracovat a těšíme se opětné setkání.
10 chodů zážitkové večeře i s drinky.
1. Hnědý žampión ,ricotta, miso, borovice, rozmarýnový kaviár, batáty
2. Květák, brambor, majonéza
3. Tuňák, avokádo, limetka, červená řepa
4. Uzený pstruh, křepelčí vajíčko, okurka, tapioka s červenou řepou, kedlubnové taštičky, hrášek
5. Losos, ředkvičky, zelený chřest, pomerančová marináda, holandská omáčka
6. Kuře na paprice, tvarohový nok
-Riiezling Spatlese Trocken
7. Marinovaný telecí jazyk, pažitkové veloute, divoká kreveta, škvarkový crumble
-Schenheitz Gewurztraminer Classic 2014
8. Špenátové ravioli, telecí brzlík, Madeira demi glace, lanýžová pěna
9. Čokoládový list, yuzu krém, mango, espuma z mučenky
10. Tvarohový tarte , jahody, rebarborový sorbet, citrónový baiser, pistáciový sponge, malinová makronka
Šéfkuchařka Kateřina Trenková přijela s kuchaři z Quellenhof Leutash Thomirem Srdicem, Valentinem Krismerem.
Pavel Provázek měl na akci ze svého týmu z Tusculum Václava Balhara, Lenku Provázkovou, Denisu Beránkovou, Jolanu Mackovou Iris Makalovou, Eva Žikešovou a Karla Egyházi.
[:en]
Sobotní večeře s rakouskou šéfkuchařkou měla velký úspěch. Nejen že je Kateřina opravdový profík, je zároveň i velice milá, komunikativní a hodně vtipná. Pozorovat ji jak skvěle diriguje svůj zmenšený tým kuchařů byl opravdu nevšední zážitek. Jídla byla precizně prezentována a skvěle chutnala. Díky Káťo, bylo nám potěšení s tebou spolupracovat a těšíme se opětné setkání.
10 chodů zážitkové večeře i s drinky.
1. Hnědý žampión ,ricotta, miso, borovice, rozmarýnový kaviár, batáty
2. Květák, brambor, majonéza
3. Tuňák, avokádo, limetka, červená řepa
4. Uzený pstruh, křepelčí vajíčko, okurka, tapioka s červenou řepou, kedlubnové taštičky, hrášek
5. Losos, ředkvičky, zelený chřest, pomerančová marináda, holandská omáčka
6. Kuře na paprice, tvarohový nok
-Riiezling Spatlese Trocken
7. Marinovaný telecí jazyk, pažitkové veloute, divoká kreveta, škvarkový crumble
-Schenheitz Gewurztraminer Classic 2014
8. Špenátové ravioli, telecí brzlík, Madeira demi glace, lanýžová pěna
9. Čokoládový list, yuzu krém, mango, espuma z mučenky
10. Tvarohový tarte , jahody, rebarborový sorbet, citrónový baiser, pistáciový sponge, malinová makronka
Šéfkuchařka Kateřina Trenková přijela s kuchaři z Quellenhof Leutash Thomirem Srdicem, Valentinem Krismerem.
Pavel Provázek měl na akci ze svého týmu z Tusculum Václava Balhara, Lenku Provázkovou, Denisu Beránkovou, Jolanu Mackovou Iris Makalovou, Eva Žikešovou a Karla Egyházi.
[:ru]
Sobotní večeře s rakouskou šéfkuchařkou měla velký úspěch. Nejen že je Kateřina opravdový profík, je zároveň i velice milá, komunikativní a hodně vtipná. Pozorovat ji jak skvěle diriguje svůj zmenšený tým kuchařů byl opravdu nevšední zážitek. Jídla byla precizně prezentována a skvěle chutnala. Díky Káťo, bylo nám potěšení s tebou spolupracovat a těšíme se opětné setkání.
10 chodů zážitkové večeře i s drinky.
1. Hnědý žampión ,ricotta, miso, borovice, rozmarýnový kaviár, batáty
2. Květák, brambor, majonéza
3. Tuňák, avokádo, limetka, červená řepa
4. Uzený pstruh, křepelčí vajíčko, okurka, tapioka s červenou řepou, kedlubnové taštičky, hrášek
5. Losos, ředkvičky, zelený chřest, pomerančová marináda, holandská omáčka
6. Kuře na paprice, tvarohový nok
-Riiezling Spatlese Trocken
7. Marinovaný telecí jazyk, pažitkové veloute, divoká kreveta, škvarkový crumble
-Schenheitz Gewurztraminer Classic 2014
8. Špenátové ravioli, telecí brzlík, Madeira demi glace, lanýžová pěna
9. Čokoládový list, yuzu krém, mango, espuma z mučenky
10. Tvarohový tarte , jahody, rebarborový sorbet, citrónový baiser, pistáciový sponge, malinová makronka
Šéfkuchařka Kateřina Trenková přijela s kuchaři z Quellenhof Leutash Thomirem Srdicem, Valentinem Krismerem.
Pavel Provázek měl na akci ze svého týmu z Tusculum Václava Balhara, Lenku Provázkovou, Denisu Beránkovou, Jolanu Mackovou Iris Makalovou, Eva Žikešovou a Karla Egyházi.
[:de]
Sobotní večeře s rakouskou šéfkuchařkou měla velký úspěch. Nejen že je Kateřina opravdový profík, je zároveň i velice milá, komunikativní a hodně vtipná. Pozorovat ji jak skvěle diriguje svůj zmenšený tým kuchařů byl opravdu nevšední zážitek. Jídla byla precizně prezentována a skvěle chutnala. Díky Káťo, bylo nám potěšení s tebou spolupracovat a těšíme se opětné setkání.
10 chodů zážitkové večeře i s drinky.
1. Hnědý žampión ,ricotta, miso, borovice, rozmarýnový kaviár, batáty
2. Květák, brambor, majonéza
3. Tuňák, avokádo, limetka, červená řepa
4. Uzený pstruh, křepelčí vajíčko, okurka, tapioka s červenou řepou, kedlubnové taštičky, hrášek
5. Losos, ředkvičky, zelený chřest, pomerančová marináda, holandská omáčka
6. Kuře na paprice, tvarohový nok
-Riiezling Spatlese Trocken
7. Marinovaný telecí jazyk, pažitkové veloute, divoká kreveta, škvarkový crumble
-Schenheitz Gewurztraminer Classic 2014
8. Špenátové ravioli, telecí brzlík, Madeira demi glace, lanýžová pěna
9. Čokoládový list, yuzu krém, mango, espuma z mučenky
10. Tvarohový tarte , jahody, rebarborový sorbet, citrónový baiser, pistáciový sponge, malinová makronka
Šéfkuchařka Kateřina Trenková přijela s kuchaři z Quellenhof Leutash Thomirem Srdicem, Valentinem Krismerem.
Pavel Provázek měl na akci ze svého týmu z Tusculum Václava Balhara, Lenku Provázkovou, Denisu Beránkovou, Jolanu Mackovou Iris Makalovou, Eva Žikešovou a Karla Egyházi.